Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

127 nye starter i Frederikshavn

Søgeord:

11. august 2015  |  

Læst i alt:

869 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Endnu et historisk højt optag på MARTEC.

Der er udsigt til fuldt hus på det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC, når de sidste studerende starter op i næste uge.

 

I alt 127 nye studerende tager i august hul på uddannelsen til maskinmester – og der er allerede fuldt hus på de øvrige søfartsuddannelser.

 

De mange nye studerende har udsigt til særdeles gode jobmuligheder, da ledigheden for maskinmestre og i de øvrige søfartserhverv praktisk talt er ikke eksisterende. Maskinmestrene finder i dag beskæftigelse overalt i samfundet indenfor både industri, forsyningsvirksomhed, energi- og miljøsektoren samt naturligvis i de maritime og offshore relaterede erhverv.

 

Direktør Pia Ankerstjerne udtaler:

 

-Vi er rigtig glade for at de unge vælger de maritime uddannelser til, da de i høj grad efterspørges af virksomhederne. Det er naturligvis også dejligt at så mange unge har valgt MARTEC som studiested. De får muligheden for at studere i en region, hvor den maritime branche er i rivende udvikling, og hvor virksomhederne har tradition for at engagere sig i og påvirke deres uddannelser. ”

Ud over maskinmester-, maskinist- og skibsassistentuddannelserne er der optaget et nyt hold på HF Søfart.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com