Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

15 nye Iveco’er finder vej til Vejen

Søgeord:

15. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2309 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Niels Pagh Logistics øger Iveco-flåden med 15 styk nye Stralis.

Niels Pagh Logistics øger Iveco-flåden med 15 styk nye Stralis.De 15 Stralis lastbiler, model AS440S46TP er udstyret med den nye Euro 6 motor med Hi-eSCR* teknologi, der reducerer drifts-

 

omkostninger via motorens større drejningsmoment og effekt.

 

Ivecos motor leverer den samme NOx som alle andre dieselmotorer, men takket være HI-ESCR reduceres NOx-værdien udelukkende i SCR katalysatoren.

 

- Vi valgte Iveco som leverandør, da vi ønsker en optimal driftsøkonomi med længere serviceintervaller og en miljørigtig løsning. Her tror vi, at den rene AdBlue SCR løsning, som Iveco tilbyder, er bedre end én EGR løsning. Desuden har vi hidtil været meget tilfredse med Iveco’s biler og service, udtaler direktør Flemming Jørgensen.

 

Niels Pagh Logistics A/S er specialist i transport mellem Skandinavien, Nordtyskland og Spanien. Med egne biler sørger virksomheden for levering ved døren overalt i disse områder, uanset det drejer sig om en enkelt kolli eller hele læs.

Firmaet er dog andet og mere end en transportvirksomhed. Firmaet sørger for logistikken, fra varen hentes hos afsender til den leveres hos modtageren. Der transporteres ikke kun industrielt gods men udføres også flyttevirksomhed for erhverv og private.

 

Thomas Høeg, Iveco Danmark, leverer de nye biler. /cw

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com