Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

15 nye Scania til K. Hansen

Søgeord:

28. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2322 gange

Læses i øjeblikket af:

1

K. Hansen Transport A/S har netop investeret i 15 nye Scania Ecolution lastbiler.

K. Hansen Transport A/S har netop investeret i 15 nye Scania Ecolution lastbiler.Da K. Hansen Transport A/S for nylig skulle føje 15 nye lastbiler til den eksisterende flåde på cirka et halvt hundrede, vejede miljøhensynet tungt.

Skulle være Ecolution

Den Vejen-baserede virksomhed har nemlig en helt klar miljøpolitik. Den holder sig løbende orienteret om de mest miljørigtige lastbiler på markedet og holder konkurrencer blandt chaufførerne om at bruge mindst brændstof.

 

- Det var oplagt at se på Scanias Ecolution koncept, hvor køretøjet er optimeret til det lavest mulige brændstofforbrug samt uddannelse og coaching af chaufføren i den mest økonomiske kørestil, siger Jakob Wiborg Hansen, direktør i K. Hansen Transport A/S.

K. Hansen Transport A/S, der blandt andet beskæftiger sig med dør-til-dør transport, distribution med kranbiler og kurértransport, endte med at købe 15 af de miljøoptimerede biler til flåden på i alt cirka 60 lastbiler.

Komfortabel arbejdsdag

De 15 nye vogne har alle Euro 6 motorer, der lever op til de skrappeste miljøkrav på markedet. Fire af bilerne er to-akslede P 320 sættevognstrækkere til blandt andet nærdistribution, mens de resterende 11 er en blanding af de større og kraftigere tre-akslede G 410 og G 450 sættevognstrækkere til kørsel med modulvogntog.

 

- Scanias Ecolution-koncept passer rigtig godt ind i vores virksomhedsfilosofi, som handler om den bedste driftsøkonomi på den lange bane. Det kræver involvering af chaufførerne, for det er dem, der har den største betydning for driftsøkonomien. Derfor har vi da også valgt Scania med bl.a. lav indstigning, fuldautomatisk gearskifte, hvilekøje eller sovekabine mv., så chaufførernes arbejdsdag bliver så let og komfortabel som muligt, tilføjer Jakob Wiborg Hansen.

De 15 nye Scania er opbygget og klargjort på Scanias opbygningsafdeling i Vojens og leveres i løbet af foråret. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com