Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

17 mio. til Grønlands Lufthavne

Søgeord:

12. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2302 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I de kommende måneder bliver der ekstra travlt på lufthavnene i Grønland. En række projekter hos Mittarfeqarfiit (Grønlands Lufthavne) er via selvstyrets anlægs- og renoveringsfond fremskyndet for at skabe arbejdspladser og vækst.

I de kommende måneder bliver der ekstra travlt på lufthavnene i Grønland. En række projekter hos Mittarfeqarfiit (Grønlands Lufthavne) er via selvstyrets anlægs- og renoveringsfond fremskyndet for at skabe arbejdspladser og vækst.Det drejer sig om mandskabstunge opgaver uden for Nuuk, der hidtil ikke har været ressourcer til at gennemføre, men som Mittarfeqarfiit nu har fået bevilget 17,3 mio. kr. til.

 

- De projekter, vi kommer i gang med nu, har stået på vores ønskeliste i lang tid. Det er vigtige opgaver, og når de først er løst, vil flere af dem kunne betyde både energibesparelser for os, mere sikkerhed og komfort for vores kunder. Samtidigt vil de være med til at afhjælpe problemerne med arbejdsløsheden. Så det er en rigtig god aftale for alle parter, siger direktør i Mittarfeqarfiit Jens Lauridsen. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com