Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

2.850 videre med TUC DK-Jobgaranti

Søgeord:

12. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2340 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Over 2.850 danskere kører via TUC DK’s Jobgaranti-forløb fra ledighed til job i transportbranchen.

Over 2.850 danskere kører via TUC DK’s Jobgaranti-forløb fra ledighed til job i transportbranchen.Det viser den seneste opgørelse over antallet af Jobgaranti-forløb, som det landsdækkende skolesamarbejde nu har kørt i cirka tre år.

 

Årsagen til succesen er, ifølge TUC DK, skolernes indsats - fra Jobcentret giver grønt lys til den forhenværende ledige har første arbejdsdag hos en ny arbejdsgiver. En afgørende forudsætning for succes er den tætte forbindelse og det intime branchekendskab, som skolesamarbejdet har oparbejdet gennem årene, lyder vurderingen videre fra TUC DK.

 

- Jobgarantien er helt klart vores stolthed og flagskib inden for beskæftigelsesindsatsen. For vores medarbejdere er det en daglig tilfredsstillelse at gøre en forskel og hjælpe ledige på vej ind i transportbranchen, siger TUC DK’s adm. direktør Peter Laursen.

Jobgarantien gives i samarbejde med en lang række kommuner, jobcentre og arbejdsgivere over hele landet, og har det seneste års tid påkaldt sig stadig større politisk opmærksomhed. Ikke mindst i forbindelse med den forestående modernisering af beskæftigelsesindsatsen, der i kølvandet på Carsten Koch-udvalget forhandles politisk forhandling i dette forår.

 

To gange årligt uddeles TUC DK’s Jobgaranti-pris til et jobcenter/kommune og en virksomhed, der aktivt bruger jobgarantien som redskab til at flytte mennesker fra ledighed til fast arbejde.

 

De kommunale modtagere sidste år var Herning og København. Jobgaranti-Prisen uddeles næste gang i forbindelse med Folkemødet i Allinge på Bornholm i juni.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com