Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

25 år som dedikeret Scania-repræsentant

Søgeord:

4. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Adm. direktør i Scania Danmark A/S, Janko van der Baan (47), kan i dag fejre 25-års jubilæum i den internationale Scania-organisation.

Adm. direktør i Scania Danmark A/S, Janko van der Baan (47), kan i dag fejre 25-års jubilæum i den internationale Scania-organisation.Janko van der Baan blev ansat i Scania Holland i 1988, og hans karriere har siden bragt ham fra Holland via Iran og Sverige til Danmark. Her tiltrådte han 1. marts 2012 som adm. direktør for Scania Danmark A/S, der importerer og markedsfører de velkendte sven-ske Scania lastbiler og busser med tilhørende serviceydelser her i landet.

 

Af positioner gennem årene kan nævnes flådechef, regionsdirektør samt landechef for Scania i Iran. Som adm. direktør for Scania Danmark A/S har Janko van der Baan bl.a. været med til udrulning af ”Ecolution by Scania”-konceptet med miljø som dagsorden, og hvor Scania Danmark i foråret bl.a. har introduceret verdens første Euro 6-lastbil til gas-drift.

Et stort netværk i Europa opbygget gennem 25 år bidrager til Janko van der Baans platform som bindeled mellem Scania Danmark og hovedkontoret i Södertälje ved Stockholm.

 

- Det er et rigtigt spændende job at stå i spidsen for udviklingen af Scania i Danmark. Det danske lastbil- og busmarked er præget af intensiv konkurrence, så det gælder om at have fokus både på alle de muligheder, som markedet giver, og på alle de trusler, som konkurrencen udgør, udtaler Jan-ko van der Baan og fortsætter:

 

- Udviklingen går stærkt på det danske marked, og det er en glæde at være med til at fortsætte og videreudvikle de gode løsninger, som har givet Scania en førende position på markedet.

Privat bor Janko van der Baan med sin kone og en søn på 15 år i Hellerup, og han har desuden to ældre døtre på 19 og 22 år, som færdiggør deres studier og arbejde i Holland. 25-års jubilæet i den internationale Scania-organisation fejrer Janko van der Baan internt med sine medarbejdere.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com