Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

25 års jubilæum hos IAT

Søgeord:

7. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Regnskabschef Paul-Erik Jensen kan den 13. juni fejre 25 års jubilæum hos IAT.

Regnskabschef Paul-Erik Jensen kan den 13. juni fejre 25 års jubilæum hos IAT.Paul-Erik Jensen er uddannet indenfor bogholderi på Ole Hansens regnskabskontor, som blandt andet beskæftigede sig med den på den tid store flåde af fiskefartøjer i Esbjerg. Efter en del år hos vognmand Mogens Bredahl kom han til Blue Water, da de overtog vognmand Bredahl. Efter kort tid der gik turen til IAT, hvor han i de første år fungerede som regnskabsmedarbejder og få år senere overtog ansvaret for hele IAT’s regnskabsfunktion, som han fortsat har ansvaret for.

 

Paul-Erik er kendetegnet ved sin store regnskabsmæssige viden, sin store erfaring indenfor transportbranchen og sin præcision i løsningen af de regnskabsmæssige opgaver.

I fritiden ynder Paul-Erik at gå på jagt som medlem af Hjerting Jagtforening og han kan også kunsten at blæse i jagthorn. Derudover er han mangeårigt medlem af Lions Club Strandby, hvor han for tiden er klubmester. Paul-Erik giver også gerne en hånd, når en af de to sønner har brug for assistance til en vedligeholdelsesopgave på huset.

 

Der kan hilses på jubilaren fra kl. 14.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com