Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

27 mia. til infrastruktur

Søgeord:

31. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

721 gange

Læses i øjeblikket af:

1

2025-planen viser vejen til vækst i Danmark.

- Regeringens nye helhedsplan for et stærkere Danmark – den såkaldte 2025-plan – vil give et markant løft også til infrastrukturen – og medvirke til at skabe vækst og udvikling i hele Danmark.

 

Det siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

 

Han henviser til, at der i planen er afsat 27 milliarder kroner til udbygning af infrastrukturen.

 

- Man kan kun læse 2025-planen på én måde, nemlig som et kraftigt signal fra regeringens side om, at vi tager opgaven med at udvikle og styrke hele Danmark meget alvorligt, siger ministeren.

 

Regeringens nye plan tegner sammen med det netop fremsendte finanslovsforslag ifølge transport- og bygningsministeren et billede af en regering, der målrettet går efter at styrke infrastrukturen herhjemme.

- Vi har netop fremlagt et finanslovsforslag, hvor vi afsætter en halv milliard kroner til en udbygning af den østjyske motorvej E45 mellem Skanderborg og Aarhus. Nu følger vi op med en 2025-plan, hvor vi sætter yderligere 27 milliarder kroner af til bedre infrastruktur.

 

De mange milliarder til ny infrastruktur vil ikke mindst komme borgere og virksomheder til gode i form af et udbygget vejnet. Det er transport- og bygningsministeren ikke i tvivl om.

 

- Veje virker. Veje tiltrækker vækst og investeringer, og derfor er en stærk infrastruktur en forudsætning for at tiltrække virksomheder og skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark.

 

- Jeg glæder mig over, at regeringen i dag har præsenteret en helhedsplan for fremtidens Danmark. Planen giver os et stærkere Danmark - også på infrastrukturområdet. Derfor er det afgørende, at vi kommer i mål med den samlede plan.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com