Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

29-årigt transporttalent hædret

21. april 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

FDE Fondens talentpris til Give Goodwind-medarbejder.

 

Det blev den 29-årige tekniske assistent Steffen Elbæk fra Give Goodwind A/S, der i forbindelse med ITD’s generalforsamling i Vejle løb med ”FDE Fondens Talentpris 2015”. Steffen Elbæk kører i det daglige rundt med sin servicevogn i både ind- og udland for at hjælpe virksomhedens vindmøllechauffører, når de har akut brug for teknisk assistance.

 

Med prisen følger et uddannelseslegat på 50.000 kr.

 

I sin begrundelse for valget af Stefen Elbæk fremhævede FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen, at prismodtageren fagligt var utrolig teknisk dygtig, serviceminded og altid klar til at træde til uanset tid og sted. Arbejdsindsatsen var altid præget af et stort engagement og en positiv indstilling overfor nye udfordringer og for at lære nyt. I medarbejderstaben hos virksomheden blev Steffen Elbæk fremhævet som yderst behagelig og konstruktiv at arbejde sammen, ligesom han i sociale sammenhænge var både åben, hjertelig og meget underholdende.

Værksted og offshore

Steffen Elbæk startede sin karriere som mekaniker på værkstedet og opholdt sig derefter i en årrække i Holland for at samle erfaring inden for Offshore branchen, inden han vendte tilbage til Danmark og det nuværende job.

 

Lige nu er han i gang med eneundervisning i tysk og har planer om yderligere uddannelsestiltag for at styrke virksomhedens kompetencer på det tekniske område endnu mere.

 

Jens Iwer Petersen understregede i sit indlæg vigtigheden af, at også transportbranchen på ledelsesniveau giver arbejdet med at spotte og udvikle talenter allerhøjeste prioritet, idet der allerede i dag i erhvervslivet er stor rift om at tiltrække de dygtigste talenter.

 

Fakta:

 

”FDE Fondens talentpris” blev i år uddelt for 5. gang. Prisen gives til enten

- En medarbejder, der i sit daglige virke har udvist stort engagement og potentiale og som har gjort en forskel for virksomheden eller

- En transportvirksomhed, som har et særligt fokus på fastholdelse og udvikling af talenter f.eks. i form af et talentudviklingsprogram

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1290 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com