Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

295 flyselskaber på EU’s sorte liste

Søgeord:

9. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kommissionen opdaterer EU’s sortliste over flyselskaber med flyveforbud.

Kommissionen opdaterer EU’s sortliste over flyselskaber med flyveforbud.Europa-Kommissionen har for 22. gang opdateret sin liste over flyselskaber med driftsforbud eller driftsmæssige begrænsninger i EU, bedre kendt som “EU’s sortliste” på luftfartssikkerhedsområdet.

 

På grundlag af sikkerhedsoplysninger besluttede Kommissionen at sætte alle luftfartsselskaber fra Nepal på EU’s sortliste.

 

På den positive side glæder det EU, at der sket fremskridt med sikkerheden, især i Filippinerne, Sudan og Zambia. Disse lande er i øjeblikket stadig på listen med en række andre lande, hvor sikkerheden gradvis er ved at blive bedre.

 

Den opdaterede liste omfatter i alt er 295 luftfartsselskaber med totalt driftsforbud i EU:

 

De er fra Afghanistan, Angola, Benin, Republikken Congo, Den Demokratiske Republik Congo, Djibouti, Ækvatorialguinea, Eritrea, Gabon (med undtagelse af tre flyselskaber, der opererer med visse begrænsninger), Indonesien (med undtagelse af fem flyselskaber), Kasakhstan (med undtagelse af ét luftfartsselskab, der opererer med visse begrænsninger og på visse betingelser), Kirgisistan, Liberia, Mozambique, Nepal, Filippinerne (med undtagelse af ét luftfartsselskab), Sierra Leone, São Tomé og Príncipe, Sudan, Swaziland og Zambia.

Desuden omfatter listen 10 flyselskaber, der har tilladelse til at beflyve EU under strenge begrænsninger, bl.a. Iran Air.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com