Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

2M i kritisk fase

Søgeord:

10. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Topfolk fra Maersk Line og MSC, der har indgået skibsdelingsaftalen kaldet 2M, skulle angiveligt være på vej til USA til et hastemøde med de amerikanske søfartsmyndigheder, Federal Maritime Commission.

Topfolk fra Maersk Line og MSC, der har indgået skibsdelingsaftalen kaldet 2M, skulle angiveligt være på vej til USA til et hastemøde med de amerikanske søfartsmyndigheder, Federal Maritime Commission.Normalt er der en sagsbehandlingstid på 45 dage, men i tilfældet med 2M vurderer de amerikanske myndigheder åbenbart, at der er behov for at indsamle mere information, og en godkendelse kan derfor blive forsinket i flere uger, skriver epn.dk.

 

Nu håber de to rederier, at det hjælper, hvis de tager et møde med de amerikanske myndigheder for at høre, hvilke spørgsmål myndighederne måtte have.

 

De to rederiers skibsdelingsaftale omfatter 185 skibe på 21 ruter med en samlet kapacitet på 2,1 millioner TEU. Kilder vurderer, at netop størrelsen på skibsdelingsaftalen gør, at de amerikanske myndigheder sandsynligvis vil stille ekstra betingelser.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com