Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

3-akslet overføringsanhænger til Kurt Nielsen Transport

Søgeord:

19. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kurt Nielsen Transport startede først i 1970’erne, og her 40 år efter er anden generation – nemlig sønnen Brian Nielsen - ved at overtage.

(Foto: Lastas

Kurt Nielsen Transport startede først i 1970’erne, og her 40 år efter er anden generation – nemlig sønnen Brian Nielsen - ved at overtage.

(Foto: Lastas

I dag har Kurt Nielsen Transport seks ansatte til at passe deres fem lastbiler med to trailer og fem anhængere.

 

Kurt Nielsen Transport har inden for det sidste år udvidet deres vognpark med en 4 akslet Kel-Berg overføringsanhænger og en ny 3 akslet Kel-Berg overføringsanhænger til container fra Lastas i Hedensted.

 

Anhængeren er monteret med pneumatisk og knækbar træktriangel, ligesom den er udstyret med BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-lufftaffjedring. Anhængerens tilladte totalvægt er 24.000 kg.

 

Lastas har opbygget anhængeren med langvanger, som er opsvejsede til I-profiler/kasseprofiler i finkornsstål 690 og med kraftige tiprør/tiprørsforstærkninger.

Monteret med vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bag og ved tipstemplet. Ca. 2/3 af anhængerens længde er fremstillet som en 3-vejs tipramme, som er tipbar til 49 grader.

 

Anhængeren er fremstillet til containere med indvendige og udvendige ruller i 160 mm. og 220 mm. Anhængeren er justerbar i bag til containere i længder af 6.500 mm. til 7.000 mm. 4 stk. pneumatiske låse er monterede på tiprammen. De er låsbare på den udvendige side af containerrammen.

 

Den nye overførelsanhænger er leveret af Jacob Jørgensen, Lastas.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com