Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

3D overtager Temperature Matters

Søgeord:

13. december 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1161 gange

Læses i øjeblikket af:

1

TM-aktiviteter fortsætter uændret.

Transport- og logistikfirmaet 3D Logistik overtager per 1. januar 2017 transportselskabet Temperature Matters, der gør sig i temperaturkontrollerede transporter.

 

I forbindelse med overtagelsen oprettes et nyt selskab under navnet Temperatur Matters-3D Logistik ApS, og overtagelsen sker som et ønske fra 3D Logistik om at gøre sig mere inden for segmenterne temperaturkontrolleret og farligt gods.

 

Anders Arsovic Christensen, direktør i Temperature Matters (TM):

 

- Aktiviteterne i TM forbliver, som de er i dag. Det bliver et nyt selskab, men det er vigtigt at understrege, at jeg stadig er en del af TM, og både personale, chauffører og telefonnumre vil være de samme. Videreudviklingen er en fordel for vores kunder, da 3D Logistik i forvejen har et stort distributionsnetværk, vores kunder kan blive en del af, og vil således få udvidet mulighederne inden for distribution og logistik, siger Anders Arsovic Christensen.

Steen Møller, direktør i 3D:

 

- Vi udvider produktporteføljen og tilbyder nu også temperaturzoner fra minus 25 grader og op til plus 30 grader. På den måde styrker vi 3D Logistiks markedsposition inden for temperaturstyrede transporter. Vi får tilført 12 moderne biler/vognmænd med højt kvalificeret udstyr, og samtidig byder vi også velkommen til tre nye kolleger på kontoret i Glostrup. Fremadrettet er vi således 32 ansatte og cirka 80 biler, siger Steen Møller.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com