Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

3F kritiserer kurerfirma

Søgeord:

12. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

203 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ung chauffør kørte angiveligt 19 timer i træk.

 

3F rejser nu kritik af transportfirmaet Kisser’s Kurer Kørsel i Christiansfeld, efter at fagforeningen er blevet kontaktet af en 18-årig mand, der hævder at have kørt med pakker i 19 timer i træk for firmaet.

 

Ifølge 18-årige Alex Brix Andersen blev han presset af Kisser’s Kurer Kørsels ejer, Kirsten Schneider, til at køre hurtigere – til trods for ikke at have fået instruktion.

 

- Jeg faldt i søvn bag rattet på motorvejen og blev vækket af rumlestriberne ude i vejkanten. Det kunne være endt helt galt. Det var fuldstændig sindssygt og totalt uansvarligt at køre så mange timer, siger han til 3F og tilføjer, at han følte sig presset og stresset af Kirsten Schneider.

- Jeg er jo helt uerfaren i branchen, og hun sagde bare: “Speederen i bund, du skal nå det,” siger han.

 

Fagforeningen skriver desuden, at Kisser’s Kurer Kørsel er blevet opsagt af Brink Transport, som Kisser’s har leveret kørsel til.

 

Kirsten Schneider siger til 3F, at hun ikke har bedt den unge chauffør om at køre med speederen i bund.

 

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor han har kørt så mange timer. Det er ikke godt, at en chauffør falder i søvn eller kører 19 timer i streg. Det er der ingen af mine andre chauffører, der gør. Jeg har overhovedet ikke stresset ham på nogen måde, siger Kirsten Schneider til 3F.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com