Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

3x34 først med digital flyttevogn

Søgeord:

19. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transport- og flyttefirmaet 3x34 Transport sætter fart på digitaliseringen af selskabets tjenesteydelser med et nyt koncept til bestilling af transport- og flytteture.

Transport- og flyttefirmaet 3x34 Transport sætter fart på digitaliseringen af selskabets tjenesteydelser med et nyt koncept til bestilling af transport- og flytteture.Firmaet melder, at det som det første i branchen nu giver kunder-

 

ne mulighed for at bestille flytning ”i responsivt design” via computer, smartphone eller tablet.

 

Målet er at skubbe til danskernes forståelse af transport- og flytteydelser samt opnå estimerede omkostningsbesparelser i millionklassen, lyder meldingen fra 3x34 Transport.

Stor digitaliering

Digitaliseringen af services og processer sætter i disse år nye spilleregler for, hvordan virksomheder agerer på markedet. Det gør sig også gældende for et af Danmarks største transport- og flyttefirmaer, 3x34 Transport, som siden 2012 har gennemført en omfattende digitalisering af sine services og ydelser for at effektivisere det danske flytte- og transportmarked.

Peter Hauge Jensen, adm. direktør hos 3x34 Transport:

 

- Det skal være ligeså nemt at beregne og bestille en flytte- og transportopgave som at bestille pizza eller overføre penge via mobilen. Vi kan se, at selvbetjening vinder mere og mere frem, hvilket vores forretning selvfølgelig skal være indstillet på. Derfor har vi løbende udviklet nye services som online booking, der virtuelt pakker en flyttebil med kundernes ting og estimerer en pris, SMS-alarmløsninger til ankomsttidspunkt og lignende.

Nyt koncept

Peter Hauge Jensen fortsætter:

 

- Vi har nu fået udviklet et bestillingskoncept i responsivt design, der automatisk indretter vores hjemmeside til den skærm, brugeren har. Hermed kan brugerne beregne priser og bestille deres tur - uanset om de besøger vores hjemmeside via computer, tablet eller smartphone. Denne service er vi de første på markedet med, og vi håber, at den kan rokke lidt ved danskerne forståelse af transport- og flytteydelser. Det kræver nemlig ikke mere end et par tryk for at beregne pris og bestille en flyttevogn. Nemmere bliver det ikke.

Ny markedsposition

I 2012 satte 3x34 Transport sig for at udarbejde en digital strategi, der inden for to år skulle være udrullet. Visionen var at blive den mest moderne og digitaliserede spiller på det danske transport- og flyttemarked.

 

Her to år efter er strategien blevet implementeret, og nye services har både medført større kundetilfredshed og omkostningsbesparelser for de grønne flyttevogne.

 

- Da vi påbegyndte vores digitalisering, var virksomheden på mange måder endnu ikke trådt ind i det nye årtusinde. Første skridt var derfor at ansætte en person med ansvar for vores onlineservices, og her hentede vi Rune Hansen fra konsulenthuset Gain Group. Herefter er det gået stærkt. Antallet af besøg på vores hjemmeside steg med 70 pct. fra 2012 til 2013, ligesom vi har fået udviklet et nyt online bookingsystem, som allerede står for en betragtelig del af vores bookninger. Nu kan vi måle vores online tiltag, omsætning og konverteringer med det samme. Det giver os en stærk position til at optimere forretningen og investere flere ressourcer der, hvor vi opnår den bedste lønsomhed. Der er ingen tvivl om, at hele digitaliseringsprocessen har været med til at give os en ny og bedre markedsposition, tilføjer adm. direktør Peter Hauge Jensen.

3x34 skønner, at de digitale initiativer samlet set medfører omkostningsbesparelser i millionklassen for virksomheden, og det forventer, at andelen af bestillinger via 3x34.dk i 2015 står for 30 pct.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com