Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

40 års jubilæum i Sønderjylland

Søgeord:

29. juli 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1130 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jørn Kudsk runder 40 år.

Lørdag 1. august kan 57-årige Jørn Kudsk, medejer og direktør hos Kudsk & Nissum A/S, Vojens, fejre sit 40 års jubilæum i virksomheden.

 

Jubilaren er nærmest født og opvokset i faderens vognmandsforretning, Holger Kudsk i Kastrup, hvor han blandt andet lærte at køre gummiged i den lokale grusgrav. Efter at det store kørekort var i hus, kørte han mange år som chauffør i firmaet – med blandt andet sand, sten, grus, mursten og sukkerroer. En enkelt kort sæson med melassekørsel, hos A.E. Grodt i Haderslev, blev det også til.

 

Senere som Holger Kudsk / ApS Gram Færdigbeton udviklede sig, skiftede Jørn Kudsk lastbilen ud med kontorstolen først i 1990’erne. Her blev tiden brugt som blandt andet disponent og afløser på betonværk og betonbiler.

I dag består Kudsk & Nissum af en transportvirksomhed, et lastvognsværksted samt en smedeafdeling med tilhørende opbyggerværksted.

Jørn Kudsk arbejder stadig på fuld tid i virksomheden, primært med administrative opgaver – dog suppleret med nogle timer i gummigeden og ture i lastbilen. Fritiden bruger han sammen med familien og ikke mindst hunden Basse, gerne hjemme eller i sommerhuset, og helst med et bygge- eller reparationsprojekt i hånden.

 

Jubilæet markeres med åbent hus i virksomheden lørdag 19. september.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com