Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

580'er erstatter brændt 620'er

Søgeord:

18. september 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1520 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vordingborg-vognmand godt kørende igen.

Vognmand Jørgen Hemmingsen, Vordingborg, kører nu videre i en ny Scania R 580 LB6x2, leveret af Nyscan i Vordingborg.

Bilen erstatter en ældre Scania R 620, der desværre gik tabt ved en brand tidligere i år. Branden gik heldigvis ikke ud over tippelad og suge- / blæseanlæg, så det har Næstved Vognopbyg overflyttet til den nye bil, der også skal køre med samme forholdsvis nye 4-akslede AMT påhængsvogn.


På grund branden risikerede Jørgen Hemmingsen at få problemer med at servicere sine kunder, men takket være Nyscans salgskonsulent Per Mogensen lykkedes det at skaffe en hurtig produktionsplads hos Scania i Södertälje, så erstatningsbilen kunne leveres et par måneder hurtigere end normalt. Også Næstved Vognopbyg og Auma Autolakering i Frederikssund har ydet en ekstra indsats for at få R 580’eren klar så hurtigt som mulig.


Den er i øvrigt ualmindeligt veludstyret med masser af komfortudstyr i det rummelige Highline førerhus. Blandt udstyret kan nævnes lædersæder med indbygget ventilation, termoruder, fuldautomatisk AC-anlæg, køleskab, instrumentering med stort farvedisplay, ekstra 9,5 kW motor- og kabinevarmer m.m.

Den nye R 580’er er allerede sat i drift, og den får i løbet af cirka en måned selskab af en ny R 580 bogietrækker fra Nyscan i Vordingborg. Omkring 1. december følger endnu en ny R 580 forvogn, så der er gang i hjulene hos Hemmingsens Transport, der i dag råder over 21 lastbiler og vogntog. Der står Scania på fronten af de 19.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com