Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

75.000 varevogne fra Mercedes til Danmark

Søgeord:

24. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2292 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I september måned rundede Mercedes-Benz varevogne et skarpt hjørne på det danske varebilsmarked, da Støvsugerspecialistene i Næstved bestilte en helt ny Sprinter-kassevogn.

I september måned rundede Mercedes-Benz varevogne et skarpt hjørne på det danske varebilsmarked, da Støvsugerspecialistene i Næstved bestilte en helt ny Sprinter-kassevogn.Siden den første varevogn af mærket Mercedes-Benz kom til Danmark i 1956, er der nu solgt 75.000 stk. i Danmark. Jubilæumsbilen, en Sprinter 316 kassevogn med højt tag, blev bestilt af Støvsugerspecialisterne Danmark A/S i Næstved.

 

Den første varevogn af mærket Mercedes-Benz, der kom til Danmark, var modellen L 319 med 43 hk, og denne blev leveret til Københavns Brandvæsen.

 

Modellen blev bl.a. produceret i Düsseldorf, hvorfor den fik kælenavnet ”Düsseldorfer”. L 319 havde en totalvægt på 3.500 kg og en nyttevægt på 1.220 kg. Modellen blev produceret frem til 1967, og i produktionsperioden blev der importeret ca. 1.800 varevogne og 80 minibusser til Danmark.

57 år efter den første varevogn kom til landet, er det så blevet til 75.000 stk. ”Jubulæums-bilen” er en Sprinter 316 CDI kassevogn med højt tag, som Claus Bo Hansen, direktør hos Støvsugerspecialisterne Danmark A/S, bestilte hos Mercedes-Benz forhandleren Ejner Hessel i Næstved. Faktisk bestilte Claus to Sprintere på samme tid, så det blev både til bil nummer 75.000 og nummer 75.001.

Overrasket køber

Claus blev meget overrasket, da han blev kontaktet med oplysningen om, at den Sprinter han netop havde bestilt, var Mercedes-Benz varevogn nummer 75.000 i Danmark:

 

- Jeg synes da, at det var sjovt – det er jo et flot tal for Mercedes, og tillykke med det – men jeg nok må erkende, at jeg havde mere fokus på mine egne nye biler og ikke så meget på, at en af dem var nummer 75.000, fortæller Claus Bo Hansen fra Støvsugerspecialisterne.

Hos Mercedes-Benz er de glade for både de 75.000 og ikke mindst for salget af de 2 Sprintere til Støvsugerspecialisterne, der nu for første gang får varevogne fra Mercedes.

 

- Vi er naturligvis stolte over at nå denne milepæl for Mercedes varevogne i Danmark. Vi er nået hertil fordi vi bygger hver enkelt bil til vores kunders unikke behov, og fordi vi og vores forhandlere hver dag gør vores til, at vores kunders forretninger bliver bedre kørende, fortæller Jesper Tuborg, regionschef for Mercedes-Benz varevogne i Danmark.

 

Netop fokus på at blive holdt kørende har været vigtigt for Claus fra Støvsugerspecialisterne i valget af Mercedes-Benz:

 

- Jeg ved, at produktet hos Mercedes er godt, men jeg har samtidig også en klar forventning om, at servicen er tip-top og at mine biler ikke kommer til at holde stille.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com