Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ottesporet motorvej letter trafik

16. februar 2015  |  

Arbejde blev overstået i løbet af weekenden.

Fire kørespor i både nord- og sydgående retning med en fartgrænse på 110 km/t er nu klar til trafikanterne på Køge Bugt Motorvejen.

 

Efter en rolig vinterferie er pendlerne tilbage på Danmarks mest trafikerede vej. Men de mange tusinde danskere, der hver dag i myldretiden benytter Køge Bugt Motorvejen til og fra arbejde, er mandag morgen den 16. februar returneret til en motorvejsstrækning på 8 km med langt mere plads.

 

Vejdirektoratet har åbnet for otte kørespor mellem <29> Greve S og Solrød Byvej. På den knap otte km lange strækning har trafikanterne nu fire spor i både nord- og sydgående retning, og fartgrænsen er 110 km/t.

 

- Vores entreprenør har knoklet hele weekenden, så vi kunne få sydgående retning klar til pendlerne efter vinterferien. Vi åbnede i nordgående retning i sidste uge. Nu vil trafikken lette væsentligt både til og fra København, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

Garvede trafikanter vil måske finde asfalten en smule ujævn. Forklaringen er, at der endnu ikke er lagt slidlag - den sidste finish - på strækningen.

 

I gennemsnit i løbet af året kører mere end 110.000 bilister hver dag på Køge Bugt Motorvejen.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1159 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com