Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ottesporet motorvej letter trafik

Søgeord:

16. februar 2015  |  

Læst i alt:

1159 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arbejde blev overstået i løbet af weekenden.

Fire kørespor i både nord- og sydgående retning med en fartgrænse på 110 km/t er nu klar til trafikanterne på Køge Bugt Motorvejen.

 

Efter en rolig vinterferie er pendlerne tilbage på Danmarks mest trafikerede vej. Men de mange tusinde danskere, der hver dag i myldretiden benytter Køge Bugt Motorvejen til og fra arbejde, er mandag morgen den 16. februar returneret til en motorvejsstrækning på 8 km med langt mere plads.

 

Vejdirektoratet har åbnet for otte kørespor mellem <29> Greve S og Solrød Byvej. På den knap otte km lange strækning har trafikanterne nu fire spor i både nord- og sydgående retning, og fartgrænsen er 110 km/t.

 

- Vores entreprenør har knoklet hele weekenden, så vi kunne få sydgående retning klar til pendlerne efter vinterferien. Vi åbnede i nordgående retning i sidste uge. Nu vil trafikken lette væsentligt både til og fra København, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

Garvede trafikanter vil måske finde asfalten en smule ujævn. Forklaringen er, at der endnu ikke er lagt slidlag - den sidste finish - på strækningen.

 

I gennemsnit i løbet af året kører mere end 110.000 bilister hver dag på Køge Bugt Motorvejen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com