Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aabenraa Havn hædret

Søgeord:

9. februar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

694 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Årets virksomhed i kommunen.

Aabenraa Erhvervsforening har for første gang uddelt prisen som Årets Virksomhed i Aabenraa Kommune, og Aabenraa Havn blev modtager af prisen.

 

Uddelingen af prisen er et nyt tiltag fra Aabenraa Erhvervsforening og skal, ifølge direktør John Christensen, uddeles hvert år fremadrettet.

Ved udvælgelsen har juryen lagt vægt på, at Årets Virksomhed har været synlig, aktiv i kommunen, gjort noget særligt for og kontinuerligt arbejder for lokalsamfundet, sætter Aabenraa på Danmarks- og/eller verdenskortet, tager et socialt ansvar for lokalsamfundet, skaber eller bibeholder arbejdspladser i kommunen, styrker erhvervslivet i kommunen samt forbedrer arbejdsmiljøet og foretager tiltag til at nedbringe forurening.

 

-Jeg er utrolig stolt over, at Aabenraa Havn – et offentlig ejet selskab – bliver tildelt prisen, endda den første gang at prisen uddeles.

-At det er de erhvervsdrivende, der udpeger os som vinder af prisen er et særligt skulderklap, idet vi bestræber os på, at øge samarbejdet mellem havnens virksomheder og byen. Ydermere bærer Havnen også et stort ansvar over for mange af arbejdspladserne i kommunen idet cirka. hver 14. arbejdsplads i Aabenraa Kommune er direkte eller indirekte afhængige af Aabenraa Havn. Fra disse virksomheder og arbejdspladser bliver hver tiende skattekrone i kommunen skabt. Derfor arbejder vi intensivt på, at skabe og tilbyde de rette faciliteter, der netop kan fastholde og udvikle virksomhederne. Hermed kan de skabe flere arbejdspladser, hvilket igen kan være med til at øge bosætningen i kommunen, hvorved vi alle kan opleve en øget velfærd i vores dagligdag. fortæller Henrik Thykjær, havnedirektør på Aabenraa Havn.

-Kigger vi tilbage på 2016 har det været et positivt og yderst begivenhedsrigt år med en generel øget aktivitet på havnen. Mest synligt i dagligdagen har været fremgangen inden for vindmølleindustrien, hvor der i 2016 er blevet udskibet mange vindmølletårne. Dette projekt har tiltrukket en del opmærksomhed i forbindelse med transporten fra Valmont SM til Aabenraa Havn. Endelig er købsaftalen med arealerne ved Ensted blevet underskrevet, og så havde hele byen besøg af krydstogtskibet BRAEMAR i starten af august måned, hvilket var første gang i Aabenraas historie.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com