Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aabenraa Havn skaber en masse job

Søgeord:

29. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

En ny rapport om Aabenraa Havn slår nu fast, at havnen har stor betydning for beskæftigelsen i regionen, at betydningen er vokset meget i de seneste år - og at der fortsat er stort vækstpotentiale i havnen.

En ny rapport om Aabenraa Havn slår nu fast, at havnen har stor betydning for beskæftigelsen i regionen, at betydningen er vokset meget i de seneste år - og at der fortsat er stort vækstpotentiale i havnen.-I Aabenraa Havn satser vi på vækst for at sikre havnens eksistensgrundlag og drift i fremtiden. Havnen har en solid økonomi, så vi har fundamentet for at kunne udvikle og forbedre vores rammer, siger Henrik Thykjær, direktør i Aabenraa Havn.

 

Hovedkonklusionen i rapporten ’Aabenraa og havnen – vækst og udvikling’ er, at Aabenraa Havn spiller en vigtig rolle for udviklingen, velfærden og beskæftigelsen i Aabenraa Kommune og i regionen. Havnen giver 1.844 arbejdspladser i området, når man tæller arbejdspladserne på havnen sammen med de arbejdspladser, som er afledt af havnens aktiviteter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com