Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets bedste SCM-speciale

Søgeord:

29. august 2016  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

959 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DB Schenker hædrer CBS-studerende.

 

DB Schenker prisen, der hylder dygtige unge talenter inden for Supply Chain Management, blev i sidste uge overrakt til Mats Klevengen Haugom på CBS i Dalgas Have.

 

Det var et tætpakket program med interessante gæstetalere fra blandt andre Google, Danfoss og Weber State University der, eftermiddagen igennem, gav deres bud på, hvordan ny teknologi vil forandre produktions- og logistikvirksomheders måde at arbejde på – og det hele kulminerede med uddelingen af den prestige-fyldte DB Schenker pris for årets absolut bedste Supply Chain Management cand. merc. speciale.

Additive manufacturing

Mats Klevengen Haugom vandt prisen for sit speciale Additive Manufacturing – a New Paradigm in Manufacturing Operations.

 

DB Schenkers Summit blev afholdt i samarbejde med CBS, og dette års tema handlede om ny teknologis indflydelse på Supply Chain Management.

 

- Vi er værter ved denne begivenhed, fordi vi i DB Schenker har blikket rettet fremad, og gerne vil hylde de unge talenter. De har så meget nyt og spændende at byde på, og det er dem, der er fremtiden i branchen, siger Henrik Dam Larsen, Managing Director i DB Schenker.

 

Mange timers blod, sved og tårer er lagt i de studerendes specialer, derfor var det også en følelsesladet Mats Klevengen Haugom, der i går modtog DB Schenker prisen for årets bedste SCM-speciale ved dette års Summit.

- Det er selvfølgelig en ære at vinde en pris med så meget prestige blandt mange dygtige nominerede kandidater. At man allerede som ung nyuddannet bliver behandlet som en professionel iblandt så mange industri-eksperter er ekstremt motiverende, siger Mats Klevengen Haugom. Det var Sales Director hos DB Schenker, Kent Larsen, der overrakte prisen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com