Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets Iveco Forhandler 2016

Søgeord:

29. januar 2016  |  

Læst i alt:

1142 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hæder til I.M. Jensen & Bache.

I forbindelse med Iveco Danmark’s årlige kick-off i København er I.M.Jensen & Bache A/S i Padborg hædret med prisen Årets Forhandler 2016.

 

Prisen er den fornemmeste af en række priser, der blev uddelt, og I.M. Jensen & Bache blev valgt på baggrund af en række kriterier.


- Året har været rigtig godt for Iveco i Danmark med vækst og flotte resultater for alle afdelinger, og på alle vores tre modeller Daily, Eurocargo og Stralis. Derfor har det været særligt svært at vælge en forhandler ud af de mange, der har gjort et helt fantastisk stykke arbejde, udtaler Lars Beck, business director hos Iveco Danmark.


Positivt dilemma

Så det kan være lidt af et dilemma at skulle pege på én forhandler, når man har et helt netværk af dygtige virksomheder, som Iveco forhandlernettet i Danmark. Dog noterede juryen sig, at alle I-M. Jensen & Bache A/S’ afdelinger har været særligt højt performende, og der blev lagt stor vægt på det gode teamwork mellem afdelinger, og de dybt engagerede medarbejdere og ledere.


I.M. Jensen & Bache A/S har afdelinger i Padborg, Esbjerg, Kolding og Aarhus, hvor de tilbyder både salg og service på hele Iveco’s modelprogram, fra varebilen Daily til lastbiler som Stralis med op til 130 tons vogntogsvægt.


Indehaveren, Michael Bache, var selv tilstede i København ved overrækkelsen, og blev både glad og stolt over prisen på sine medarbejderes vegne.


- Vi er virkelig stolte og glade for prisen på alle vores medarbejderes vegne, og det bekræfter blot, at vi er på rette vej med hele vores organisation og Iveco’s gode biler.

Andre priser

Følgende priser blev også uddelt af Iveco Danmark A/S ved Kick-off mødet:


Årets sælger for henholdsvis Daily, Eurocargo og Stralis:
Finn Jørgensen, HLT Service A/S, Steffen Andreassen, Iveco Vejle, og Michael Bache, I.M. Jensen & Bache A/S.
Årets gazelle: Morten Bruhn Andersen, Iveco Vejle.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com