Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets lærling 2017 skal findes

Søgeord:

27. februar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

448 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DI hæder uddeles.

Hvert år kårer DI’s regionalforeninger landet over ”Årets lærling”. I år bliver ingen undtagelse, og nu er der åbent for indstillinger i 17 af DI’s 19 regionale foreninger.

 

I de sidste to regionalforeninger – DI Østjylland og DI Randers-Norddjurs – uddeles i stedet Dansk Industri og Håndværks Medaljefonds.

 

Alle elever og lærlinge, der i løbet af det sidste år har færdiggjort – eller næsten færdiggjort – en erhvervsuddannelse på en DI-medlemsvirksomhed, kan komme i betragtning.

 

- Det er en fordel, men ikke et krav, at de har gode karaktere. Til gengæld er det vigtigt, at indstillingen beskriver og fremhæver særlige, ”sjove” eller inspirerende historier om personen, siger underdirektør Hanne Schou, DI Regionalforeninger.

De 17 vindere vil blive hædret i regionalforeningerne i løbet af maj og juni, og udover et ur, diplom og blomster inviteres de også til en frokost med formanden for Dansk Metal, Claus Jensen, samt administrerende direktør Karsten Dybvad, DI i Industriens Hus i København.

 

- Der er udsigt til stor mangel på faglærte, samtidig med at tilgangen til erhvervsuddannelserne gennem mange år har været faldende. Derfor skal vi gøre en stor indsats for at inspirere flere dygtige unge til at tage en erhvervsuddannelse inden for industrien, siger Hanne Schou.

 

- De regionale vindere er gode forbilleder for mange andre. Men man kan heller ikke overvurdere den betydning det har, at den virksomhed, eleverne og lærlingene arbejder på, sætter så stor pris på dem, at de vil indstille dem til prisen, tilføjer hun.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com