Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Årets Nyscanner fundet

Søgeord:

12. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

668 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ann-Cheri Kirkefeldt hædret.

 I lastbilbranchen er det vigtigt at have gode produkter på hylderne, men det er serviceniveauet samt den personlige og faglige betjening af kunderne, der udgør forskellen mellem succes og fiasko.

 

Det er lastbilforhandleren Nyscan a/s meget bevidst om og har derfor netop kåret ”Årets Nyscanner” for at sætte fokus på medarbejdernes betydning for Nyscan.

 

”Årets Nyscanner” blev værkførerassistent Ann-Cheri Kirkefeldt (39) fra Nyscans afdeling i København. Her startede hun kontorassistent i 2007 og blev for et par år siden forfremmet på grund af sin faglige dygtighed, sit engagement og sin hjælpsomhed. Ann-Cheri har opnået meget stor erfaring med Nyscans forskellige IT-, økonomi- og planlægningssystemer og hjælper til på mange forskellige områder i den daglige drift. Og så er hun altid i godt humør og sørger for en god stemning blandt kunder og kolleger.

Ved overrækkelsen af hæderen til Ann-Cheri Kirkefeldt sagde Nyscans adm. direktør Claus Hofman bl.a.:

 

-Ann-Cheri gør hver dag en rigtig stor indsats for både kunderne og for kollegerne. Det gælder både fagligt og socialt, og begge dele er vigtige for at skabe de bedste resultater.

 

”Årets Nyscanner” Ann-Cheri Kirkefeldt flankeret af Nyscans servicechef Kasper Rasmussen (tv.) og adm. dir. Claus Hofman.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com