Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Århundredets slamsuger

Søgeord:

2. juni 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1764 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Over 700 heste til Spul & Rens.

Virksomheden Spul & Rens i Sengeløse ved Taastrup har netop fået leveret en ny slamsuger, opbygget på Volvo's topmodel FH16 750.

Et internationalt publikum ved opbyggeren J. Hvidtved Larsens 100 års jubilæum har kåret Volvo-lastbilen som århundredets slamsuger.

 

Opbygger fyldt 100 år

Det imponerende køretøj er leveret af Volvo Truck Center i Taastrup, ved salgschef Torsten Rasmussen, og opbygget hos J. Hvidtved Larsen A/S i Silkeborg. Sidstnævnte er en førende aktør på det internationale marked for opbygning af slamsugere og har netop fejret 100 års jubilæum.

Ved jubilæet blev Volvo-lastbilen som nævnt kåret som århundredets slamsuger af et internationalt publikum.

 

Vognmand Kennet Jacobsen (49) fra Spul & Rens er glad for titlen, fordi virksomheden ønsker at betjene kunderne med det bedste materiel.

Chaufføren på den nye Volvo FH16, Lars Jørgen Jensen, er tilfreds med sin nye slamsuger, som har masser af overskud og kræfter i enhver situation. Specielt fremhæver han udsynet i den nye Volvo FH16.

Fem biler

Spul & Rens er etableret i 2005 med købet af en slamsuger, som Kennet Jacobsen selv betjente, og siden har virksomheden oplevet en kørende vækst. I dag beskæftiger Spul & Rens syv medarbejdere og har fem moderne slamsugere på daglige opgaver i Storkøbenhavn og på Sjælland. De udfører kloakservice i form af slamsugning, højtryksspuling og tillige TV-inspektion af ledningsnet. Kunderne tæller primært kommuner, offentlige institutioner og entreprenører, men også private kan få løst deres opgaver hos Spul & Rens.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com