Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Lufthavn får ny kapital

Søgeord:

19. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Der var onsdag kaldt til stormøde i ejerkredsen bag Aarhus Lufthavn. Øverst på dagsordenen stod det millionunderskud, som lufthavnen forventer at komme ud af 2013 med, og hvordan man sikrer lufthavnens fortsatte drift.

Der var onsdag kaldt til stormøde i ejerkredsen bag Aarhus Lufthavn. Øverst på dagsordenen stod det millionunderskud, som lufthavnen forventer at komme ud af 2013 med, og hvordan man sikrer lufthavnens fortsatte drift.Resultatet af mødet blev, at de fem ejerkommuner til sammen skyder 17 mio. kroner ind i lufthavnen som akuthjælp, der skal dække det underskud, som er blevet genereret i 2013.

 

På generalforsamlingen til maj skal man så tage stilling til hvad der skal ske med lufthavnen fremadrettet og hvor mange penge man fra kommunernes side er villige til at hælde i lufthavnen med henblik på at udvikle den, lokke flere flyselskaber til og dermed vende de senere års passagertilbagegang til passagerfremgang. Hvis det er det man vil. Eller om ambitionsniveauet kun er til at holde lufthavnen kørende på det nuværende eller et mindre niveau.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com