Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Lufthavn mister SAS-udenrigsruter

Søgeord:

18. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aarhus Lufthavn var tæt ved at få et gennembrud i forhold til SAS, da det skandinaviske flyselskab havde planlagt udenrigsruter fra den østjyske lufthavn til Frankrig og Kroatien i sommertrafikprogrammet 2014.

Aarhus Lufthavn var tæt ved at få et gennembrud i forhold til SAS, da det skandinaviske flyselskab havde planlagt udenrigsruter fra den østjyske lufthavn til Frankrig og Kroatien i sommertrafikprogrammet 2014.Men nu har SAS valgt at fjerne ruterne igen blot få dage før offentliggørelsen af de mange rutenyheder i sommerprogrammet finder sted. Det har tilsyneladende ikke været muligt for SAS at blive enige med den økonomisk trængte lufthavn om vilkårene for de nye operationer. Det skriver check-in.dk.

 

-Vi har gennem årene haft uoverensstemmelser med Aarhus Lufthavn omkring de økonomiske vilkår for at beflyve lufthavnen. Det er ikke lykkedes at blive enige, hvorfor vi har valgt ikke at åbne de planlagte ruter, siger Lars W. Andersen, der er direktør for Public Affairs og Infrastruktur i SAS.

Han oplyser samtidig, at dialogen med lufthavnen fastholdes, idet SAS har et oprigtigt ønske om at operere mere trafik fra lufthavnen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com