Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aarhus Lufthavn til ny debat

Søgeord:

28. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Om præcis én måned, den 28. april, skal de fem kommuner, der ejer Aarhus Lufthavn, tage stilling til lufthavnens fremtid.

Om præcis én måned, den 28. april, skal de fem kommuner, der ejer Aarhus Lufthavn, tage stilling til lufthavnens fremtid.Her vil lufthavnens ledelse med direktør Peter Høgsberg i spidsen præsentere et oplæg til fremtidig strategi for lufthavnen for lufthavnens bestyrelse og repræsentanter for de fem kommuner Aarhus, Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs, som sammen ejer lufthavnen. Her skal ledelsen give sit bud på hvad der skal til for at få lufthavnen ud af den nedadgående spiral med faldende passagertal og millionunderskud, som har præget lufthavnen på Djursland de senere år.

 

I midten af december var ejerne nødt til akut at skyde 17 mio. kroner ind i lufthavnen for blandt andet at dække et underskud i 2013 på omkring ti mio. kroner.

Mens ledelsen i Aarhus Lufthavn arbejder med at få udspillet færdigt, er førstemanden i Aarhus, borgmester Jacob Bundsgaard, nemlig ved at blive mere og mere lun på ideen om en ny lufthavn tættere på Danmarks næststørste by.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com