Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ABAX indgår partnerskab i Kina

Søgeord:

14. marts 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

649 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stor kinesisk virksomhed optimerer.

Virksomheder over hele verden leder efter muligheder for at optimere deres forretning. Her er teknologi til optimering af transportområdet særligt efterspurgt i disse år.

 

Således har en af verdens største kemi-virksomheder, kinesiske Sinochem indgået en aftale med ABAX om et partnerskab for de næste tre år, hvor den norske telematikproducent leverer op til 40.000 abonnementer til Sinochem årligt.

 

- Kina er et vigtigt marked for os, og vi er stolte af, at Sinochem har valgt os som deres telematik-partner. Denne aftale er en vigtig, strategisk milepæl for os, og det vil styrke vores position på det kinesiske marked markant, siger Petter Quinsgaard, CEO, ABAX Group, om aftalen, som ABAX ser som en vigtig platform for at kunne fortsætte teknologiudviklingen inden for telematikindustrien.

- For ABAX er Sinochem en fremragende partner og en fantastisk mulighed for at fortsætte med at skubbe til de teknologiske barrierer i vores branche. Nu er det op til os at levere imponerende teknologi, ligesom vores dygtige medarbejdere leverer den bedste service med den rigtige attitude, siger Bjørn Erik Helgeland, COO, ABAX Group.

 

ABAX har været til stede på det kinesiske marked siden juli 2016 med hovedkontor i Nantong City, Jiangsu. I december indgik de et strategisk partnerskab med teleselskabet China Mobile, som skal være med til at sikre den bedste base for ABAX’ telematikprodukter i landet. /mb

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com