Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Åben byggeplads på motorvejen i Silkeborg

Søgeord:

4. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den 19. juni åbner Vejdirektoratet byggepladshegnet til motorvejsbyggeriet gennem Silkeborg.

Den 19. juni åbner Vejdirektoratet byggepladshegnet til motorvejsbyggeriet gennem Silkeborg.Normalt er der slet ingen adgang til byggepladserne ved motorvejsbyggeriet mellem Funder og Låsby. Men torsdag d. 19. juni 2014 kl. 16-19 må man på én af byggepladserne meget gerne komme ind på den spændende side af hegnet.

 

Vejdirektoratet åbner nemlig byggepladshegnet og inviterer alle interesserede indenfor på den én kilometer lange motorvejsstrækning mellem Gødvad Bakke og Dyrehaven.

 

Her bliver der mulighed for at sparke dæk på en dumper, klappe en gravko eller røre ved en spunsvæg, og man kan gå en tur i motorvejslinjen, læse om byggeriet på de mange informationsplancher og få en snak med Vejdirektoratets medarbejdere og repræsentanter fra entreprenørfirmaerne Aarsleff og Arkil.

-Vi oplever fortsat en utrolig stor interesse for projektet, og der er hele tiden en masse nyt at fortælle om og vise frem. Denne gang har vi valgt at koncentrere arrangementet omkring den nedgravede motorvej gennem Silkeborg, fordi der sker rigtig meget lige for øjeblikket med blandt andet overdækningen ved Gødvad Bakke og brobyggeri i Dyrehaven. Vi håber, at placeringen af arrangementet en hverdagseftermiddag og -aften betyder, at rigtigt mange lægger vejen forbi, lyder det fra projektleder Carsten Sandgaard.

 

Der er mulighed for parkering på cirkuspladsen ved Dyrehaven, ved Nørreskov Bakke samt ved Jysk Arena på Ansvej og for cykelparkering ved Vejdirektoratets tilsynskontor på Nørreskov Bakke. Adgang til byggepladsen kan ske fra cirkuspladsen ved Dyrehaven og ved Nørreskov Bakke.

Desværre egner byggepladsen sig ikke til meget dårligt gående eller kørsel med kørestol, beklager Vejdirektoratet.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com