Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Åbent hus på lørdag hos Scania i Randers

Søgeord:

3. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På lørdag den 7. september inviterer Scania i Randers til Åbent Hus for alle med dieselolie i blodet.

På lørdag den 7. september inviterer Scania i Randers til Åbent Hus for alle med dieselolie i blodet.Det sker fra kl. 10 til kl. 15.30 på Bøsbrovej 120, og her bliver der bl.a. mulighed for at opleve det nyrenoverede Scania-anlæg samt masser af nye og klassiske Scania lastbiler.

 

Scania-anlægget i Randers har i løbet af det seneste års tid gennemgået en omfattende renovering til mere end 3 mio. kr., så det i dag fremstår helt up-to-date med nye kunde- og medarbejderfaciliteter, reservedelslager og værksted.

 

De nye, flotte bygninger vil desuden danne ramme om en masse spændende køretøjer. I centrum står den nye Scania Streamline, der rummer en lang række tekniske forbedringer på vigtige områder som aerodynamik, brændstoføkonomi og driftssikkerhed og dermed repræsenterer Scanias nyeste teknologi. For de historisk interesserede udstilles mere end 10 af de legendariske Scania Streamline lastbiler fra starten af 1990’erne, der har lagt navn til Scanias nyeste lastbilgeneration.

Som et ekstra scoop for Scania er det desuden lykkedes at sikre deltagelse af den svenske ’customkonge’ Svempas to fantastiske showbiler Red Pearl og Jade Wing. Red Pearl er noget så usædvanligt som en cabriolet-sættevognstrækker opbygget i amerikansk ’Old School’-stil, mens Jade Wing er et orgie i stilfuld indretning og motivlakering af højeste klasse.

 

Dagen byder også på spændende indslag i den mere seriøse afdeling. Gæsterne kan bl.a. selv teste ’Ecolution by Scania’-konceptet, hvor vognmænd og chauffører efter en prøvetur i en ny Scania kan få udleveret alle driftsdata og se, hvor økonomisk de kørte. Prøvekørslen foregår på normal landevej, så interesserede gæster skal huske både kørekort og førerkort.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com