Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Absolut bortsalg i DanTruck

Søgeord:

18. maj 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1607 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aktiviteter opkøbt af Toyota.

Gaffeltruck-producenten DanTruck har valgt at lukke og slukke for aktiviteterne på adressen i Uldum i Midtjylland, hvor selskabet har holdt til i 50 år, som konsekvens af at selskabets forretningsområder er opkøbt af blandt andet Toyota.

 

DanTruck voksede sig ellers stor og stærk efter stiftelsen i 1960’erne. I 2000 fusionerede selskabet med konkurrenten Heden, men i 2012 var det ikke længere rentabelt at producere gaffeltrucks, hvorfor selskabet koncentrerede sig om salg og service af reservedele.

 

Nu har belgiske TVH imidlertid fået fragtet alle DanTrucks reservedele til deres eget lager, og Toyota Material Handling Danmark A/S har overtaget servicefunktionen.

 

Derfor slutter DanTruck af med et absolut bortsalg af alt lige fra trucks til kontorartikler, som selskabet har hyret randrusianske Campen Auktioner til at forestå.

Der er eftersyn på adressen i Uldum fredag den 20. maj, auktionerne kører 22.-23. maj og effekterne skal være afhentet 26. maj, oplyser DanTruck i en skriftlig meddelelse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com