Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ADP flytter ind i Port House

Søgeord:

30. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2305 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt domicil i "Kanalbyen" i Fredericia.

ADP A/S, Associated Danish Ports, der ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart, opfører selskabets nye domicil Port House i Kanalbyen i Fredericia.

 

Det skriver ADP i en skriftlig meddelelse.

 

Havneselskabet har igangsat en større udviklingsplan, der over de kommende år skal optimere arealer og infrastruktur på Fredericia Havn, og med opførelsen af selskabet eget nye domicil Port House, der vil koste omkring 130 mio. kr., har ADP affyret startskuddet til den plan.

 

Med opførelsen af Port House i kanalbyen ønsker ADP at skabe en god synergi mellem industrihavnen og den nye bydel. Ud over at huse ADP’s egen administration indrettes Port House også som et kontorhus med plads til flere virksomheder.

- Flytningen fra vores nuværende kontor på Centerhavnen direkte ud til kajen betyder, at vi kan give plads til ny aktivitet og målet er tilflytning af en ny virksomhed – og dermed arbejdspladser - på havnen, siger Nils Skeby, administrerende direktør i ADP A/S, og fortsætter:

 

- Fredericia Havn er en bynær havn, hvor vi om få år får den nye kanalby som nabo. Som havn har vi en forpligtelse til at balancere vores vækstplaner og øgede aktiviteter i et godt samspil mellem by og havn, og derfor har vi besluttet at investere 130 mio. kr. i et moderne kontorbyggeri, som samtidig vil markere overgangen mellem industrihavnen og den nye kanalby, lyder det fra direktøren.

Port House kommer til at bestå af to bygninger på i alt 7.945 kvadratmeter. Første del af huset står færdigt i efteråret 2018, mens anden og sidste del er klar til indflytning i efteråret 2019.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com