Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Afstemninger med eller uden tilskyndelse

Søgeord:

20. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kommentar af direktør Michael Svane, DI Transport.

Kommentar af direktør Michael Svane, DI Transport.Afstemninger er et helt fast indslag i dagens mediebillede. Afstemninger er oftest et godt grundlag for at sætte en dagsorden eller sætte fokus på et bestemt spørgsmål.

 

Et af de seneste indslag er en afstemning om, hvorvidt politiets kontrol af cabotage er tilstrækkelig. Et godt afstemningstema, som man alt efter ståsted, naturligvis kan vælge at stemme ja eller nej til.

 

Det er dog et ubestrideligt faktum, at kontrollen i relation til cabotagekørsel er øget markant, og at området er tilført ganske mange ressourcer inden for de seneste par år. Og det stopper næppe her, når man skal bedømme den politiske dagsorden med fokus på social dumping.

Når jeg alligevel skal opfordre til, at man spiser brød til i relation til denne og mange andre afstemninger, så skyldes det, at der i kulisserne arbejdes på at sikre, at så mange som muligt svarer nej til spørgsmålet i den aktuelle afstemning.

 

Det er naturligvis legitimt at arbejde for en bedre kontrol, men troværdigheden ville være langt større, hvis det skete i fuld åbenhed.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com