Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aggersundbroen får opfrisket brodækket

Søgeord:

11. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2273 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejdirektoratet går i slutningen af april i gang med et større reparationsarbejde af brodækket på Aggersundbroen.

Vejdirektoratet går i slutningen af april i gang med et større reparationsarbejde af brodækket på Aggersundbroen.Arbejdet, som skal sikre holdbarheden af broens betondæk i de kommende årtier, betyder at den eksisterende belægning og fugtisolering skal brydes op og udskiftes.

 

Arbejdet går i gang den 28. april 2014 og varer frem til midten af august 2014.

 

Smallere vejbaner og nedsat hastighed

 

Broen vil generelt være åben for trafik gennem hele arbejdsperioden, men der vil være forskellige gener undervejs for bilisterne på rute 29 ved Aggersund. Det drejer sig blandt andet om perioder med smallere vejbaner og nedsatte hastigheder.

 

Desuden vil der være kortvarige spærringer af broen om natten. Dette gælder for al trafik undtagen politi og ambulance. Disse natspærringer varsles separat ved skiltning og på www.vejdirektoratet.dk. Fodgængere og cyklister vil kunne passere broen i hele perioden undtagen i forbindelse med natspærringerne.

Af hensyn til vore medarbejderes sikkerhed vil der være lysregulering ved broen, mens vi arbejder. Men ud over eventuel ventetid i forbindelse med lysreguleringen forventer vi ikke, at arbejdet øger rejsetiden omkring broen. Myldretidstrafikken og klapåbninger kan dog ligesom før give en del køkørsel.

 

Entreprenør på arbejdet er DS Semaco A/S, som har etableret arbejdsplads på Thy-siden på arealet umiddelbart vest for broen med indkørsel fra Fjerritslevvej.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com