Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Air Alsie får eftertragtet autorisation

Søgeord:

20. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Sønderjyske Air Alsie, der beskæftiger sig med management af fly, vedligeholdelse af fly samt charter- og ambulanceflyvning, kan nu føje endnu en titel til visitkortet.

Sønderjyske Air Alsie, der beskæftiger sig med management af fly, vedligeholdelse af fly samt charter- og ambulanceflyvning, kan nu føje endnu en titel til visitkortet.For efter et længere tilløb er selskabets tekniske afdeling nu blevet autoriseret som servicecenter for Falcon-fly fra den franske flyproducent Dassault.

 

Air Alsie har udført vedligeholdelse af Falcon-businessjets i mere end 20 år for de fly, som opereres af selskabet på vegne af en række virksomheder, som ejer flyene. Vedligeholdelse af Falcon-fly er derfor i forvejen en kernekompetence i Air Alsie, der har base i Sønderborg Lufthavn.

 

Med den nye autorisation tilbydes denne service også eksternt til andre ejere og operatører af Falcon-fly.

 

Som led i arbejdet med at etablere servicecenteret indviede Air Alsie i 2012 en ny 900 kvadratmeter stor tilbygning til selskabets to hangarer i Sønderborg Lufthavn. For at skabe bedre plads i selskabets to hangarer bruges de nye faciliteter til opbevaring af reservedele og interiør.

Air Alsie opererer 22 fly, hvoraf 15 er Falcon-fly. De andre er af typerne ATR, Cessna, Hawker og Eurocopter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com