Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Air France markerer 50 år for kinesisk anerkendelse

Søgeord:

27. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Som en del af 50-årsdagen for Frankrigs anerkendelse af Folkerepublikken Kina har Air France i maj indsat en Airbus A380 - dekoreret med et Pan Chang bånd.

Som en del af 50-årsdagen for Frankrigs anerkendelse af Folkerepublikken Kina har Air France i maj indsat en Airbus A380 - dekoreret med et Pan Chang bånd.Båndet repræsenterer forbindelsen mellem folk og bringer held og lykke til den person, der bærer det. Udtalen af båndets navn svarer til ordet "lykke".

 

A380’eren landede første gang i Shanghai 6. maj.

 

Air France har aktuelt fire ugentlige afgange med Airbus A380 til Kina. Fra i dag, 27. maj, indsætter Air France også dagligt den nye super-jumbo på ruten til Hong Kong. Air France driver en flåde på i alt ni Airbus A380 .

 

- 50-årsdagen for diplomatiske forbindelser mellem Frankrig og Folkerepublikken Kina er en mulighed for os til at øge vores venskab og udvekslinger mellem vores to lande. I fremtiden som i fortiden vil Air France’ ruter være de reelle links til denne produktivt forhold, udtaler Frédéric Gagey, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Air France.

I dag er koncernen førende i Europa mellem Europa og Kina – målt på antallet af passagerer.

 

Air France og KLM opererer via hubs i Paris - Charles de Gaulle og Amsterdam -Schiphol til ni destinationer i Storkina, i alt 88 ugentlige flyvninger, til Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Xiamen, Wuhan og Taipei.

 

Med selskabernes partnere China Southern og China Eastern tilbydes op til 128 ugentlige flyvninger til Kina.

 

Air France og KLM var de første europæiske flyselskaber til at lancere flyvninger til Beijing, Shanghai, Guangzhou, Hangzhou, Chengdu, Wuhan og Xiamen.

 

Denne fælles historie har skabt en stærk tilknytning mellem Air France’ medarbejdere og Kina.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com