Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Air France opgraderer program

Søgeord:

20. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

På trods af underskud og udsigt til nedskæringer i såvel ruter, frekvenser som medarbejderstaben, fortsætter det nationale franske flyselskab med at forbedre sine produkter.

På trods af underskud og udsigt til nedskæringer i såvel ruter, frekvenser som medarbejderstaben, fortsætter det nationale franske flyselskab med at forbedre sine produkter.På et internationalt pressemøde i næste uge, vil Air France fremvise selskabets seneste tiltag i linjen af produktforbedringer til de rejsende.

 

Nyheden om nye økonomi-klassesæder på selskabets langrutefly, der er det sidste skridt i en opgradering af langruteproduktet, kommer imidlertid samtidig med, at Air France nok engang må slås med økonomisk underskud og nedskæringer.

 

Air France-aktien har igennem hele 2013 stået i stampe, og selskabet står nu over for at skulle skære på frekvenser og ruter i Europa, herunder de nyanlagte baser i Sydfrankrig for at vende underskud til overskud. Air France har tidligere annonceret, at ikke mindre end 2.600 stillinger skal skæres, samtidig med at selskabets fragtafdeling skal reduceres markant. Der er angiveligt tale om en massiv reduktion af fragtflyflåden, som på nuværende tidspunkt tæller 13 fly.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com