Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Air Liquide får nyt materiel

Søgeord:

20. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2261 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nordic Trailer A/S i Tilst leverer en stribe nye trailere til Air Liquide i Horsens

Nordic Trailer A/S i Tilst leverer en stribe nye trailere til Air Liquide i HorsensLeverancen omfatter tre 30” containerchassiser på tre aksler med Tridec styring på den bagerste aksel og bogielift på den forreste aksel. Hertil kommer et 40” containerchassis på fire aksler med Tridec styring på den bagerste aksel samt bogielift på den forreste aksel - samt to 30” chassiser med tre aksler, som alle er beregnet til transport af tunge 20” containere på det svenske marked.

 

Den fireakslede trailer er den første fireakslede trailer, der indgår i Air Liquides flåde. Den er målrettet en speciel transportopgave, hvor den skal køre med den samme container til transport af luftarter mellem fabrikken i Hedensted og en ny større kunde i Viborg.

Frekvensen på transporterne mellem Hedensted og Viborg er 7 hvert døgn, vel at mærke 365 dage om året. Dermed er der året rundt flere chauffører beskæftiget med denne ene transportopgave.

 

De to 30” chassiser til Air Liquide i Sverige er den første leverance fra Nordic Trailer A/S til Sverige nogensinde.

 

Alle seks trailere er produceret i Tyskland, i følge Nordic Trailer og kundens specifikationer. Efterfølgende er de af Scania i Horsens færdigudstyrede og helt tilpasset opgaven med transport af luftarter i containere.

 

På billedet ses fra venstre afdelingsleder Johnny Rosenkilde, Scania Horsens, Flemming Vester, site manager hos Air Liquide Gas AB, samt Klaus Gierl, Nordic Trailer A/S, Tilst

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com