Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ajcon-byggeri skaber flere arbejdspladser

Søgeord:

23. juni 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1129 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rejsegilde i Ishøj. 

 

Der har for nyligt været rejsegilde på FoodService Danmarks store domicil i Ishøjs nye erhvervsområde Winthersminde. Byggeriet i Ishøj skaber plads til flere arbejdspladser.

 

Det nye totalbyggeri kombinerer køl, frys, tørvarelager, shippingområde, administration og meget mere. Nybyggeriet vil spare FoodService Danmark for meget transport mellem virksomhedernes nuværende adresser. Samtidigt vil de nye faciliteter gøre blandt andet produktionen endnu mere effektiv på grund af et gennemtænkt design tilpasset de enkelte linjers arbejdsgange.

 

-Det hele er samlet i et energivenligt byggeri, som også vil betyde en mærkbar reducering af driftsudgifterne for FoodService Danmark. Samtidig er administration, transport og meget andet tænkt ind i byggeriet, så medarbejderne sparer meget tid i deres hverdag, fortæller Christian Wihrs, administrerende direktør i Ajcon.

Hos Ajcon, der er specialiseret i byggeri til fødevarebranchen, ser man stadigt hyppigere, at kunder i fødevaresektoren ønsker at bringe medarbejdere og funktioner tættere på hinanden i nye totalbyggerier.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com