Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Dansk Industri-pris til vognmand

Søgeord:

19. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1366 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vognmandsforretning på Mors vinder DI's initiativpris

Fredsø Vognmandsforretning, som før har gjort sig særdeles bemærket på trafiksikkerhedsområdet, vinder nu DI’s initiativpris for at installere et IKT-system i samtlige biler, som viser, hvordan bilerne præsterer – til gavn for miljøet og trafiksikkerheden.

 

Direktør i Fredsø Vognmandsforretning og DTL - formand for Morsø Vognmandsforening Benny Nielsen og hans chauffører kan nu løbende følge med i oplysningerne i de enkelte lastbiler på en mobil-app, der er udviklet til formålet. Ud over et mindre forbrug af brændstof har systemet øget leveringssikkerheden og forbedret trafiksikkerheden, oplyser DI.

Benny Nielsen og Fredsø Vognmandsforretning, løb i 2014 af med DTL-titlen Årets Transportvirksomhed og udtalte den gang, at ”Det er en hæder, som gør medarbejderne glade og stolte af deres arbejdsplads. Og det skaber god opmærksomhed blandt kunderne”.

Forretningen blev da karakteriseret som en god arbejdsplads med fokus på sikkerhed og forebyggelse. Nu er det så både miljøet og trafiksikkerheden, der er kommet i fokus og blevet belønnet med DI initiativprisen overrakt af H.K.H. Prins Joachim.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com