Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alfa Laval får stor ordre

Søgeord:

17. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Alfa Laval har fået en ordre hos et førende globalt rederi om at forsyne 40 skibe med Alfa Laval PureDry, som er et genindvindingssystem til spildolie.

Alfa Laval har fået en ordre hos et førende globalt rederi om at forsyne 40 skibe med Alfa Laval PureDry, som er et genindvindingssystem til spildolie.Ordren er bestilt i segmentet for Marine & Diesel, og har en anslået værdi på 33 millioner kroner. Leverancen er planlagt til 2014 og 2015.

 

-Dette er bestemt en meget betydningsfuld ordre på vores unikke Alfa Laval PureDry-system, som viser, at det er ved at opnå bred accept blandt rederier. Ordren bekræfter en klar tiltro til dette energisparende produkt, siger Lars Renström, koncernchef og adm. direktør for Alfa Laval Group.

 

Alfa Laval PureDry-systemet benytter alt genanvendeligt brændsel fra et skibs overskydende spildolie. Alfa Laval PureDry er en unik kombination af separations-teknologier, en ny type af højhastighedsseparator, som integrerer en solid kugle med en selvrensende teknologi. Systemet vil blive installeret om bord på 40 skibe.

Et stort skib, som forbrænder 100 tons olie pr. dag, kan potentielt spare omkring 2,5 millioner kroner i løbet af et år ved at installere Alfa Laval PureDry.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com