Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alitalia kigger mod øst

Søgeord:

12. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ledelsen i Alitalia er parat til at gå langt for at undgå at skulle danse efter Air France/KLM’s pibe i arbejdet med at sikre det italienske flyselskabs overlevelse. Ja, faktisk hele vejen til Rusland.

Ledelsen i Alitalia er parat til at gå langt for at undgå at skulle danse efter Air France/KLM’s pibe i arbejdet med at sikre det italienske flyselskabs overlevelse. Ja, faktisk hele vejen til Rusland.Air France/KLM ejer 25 procent af Alitalia og i forbindelse med en foreslået kapitalindsprøjtning på over 2,2 mia. kroner i Alitalia har det fransk-hollandske luftfartsselskab stillet krav om at italienerne reducerer deres europæiske rutenetværk markant og gør sin langdistanceforretning rentabel. Desuden skal bestyrelsen skiftes ud og en stor del af Alitalias gæld afvikles, skriver check-in.dk.

 

Men det er tilsyneladende for stærk kost for Alitalias ledelse. Ifølge det italienske nyhedsbureau AGI skal Alitalia mødes med Aeroflot’s ledelse i Moskva i denne uge med henblik på at undersøge mulighederne for et samarbejde.

Dialogen med Aeroflot er ifølge AGI første forsøg i en Alitalia-plan om at indlede et samarbejde med en stærk international partner. Det kan være Aeroflot, men kan også være et helt andet luftfartsselskab. For det handler først og fremmest om at sikre sig, at Air France/KLM ikke får lov at diktere Alitalias fremtid.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com