Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

All Logistic flytter til Taulov

Søgeord:

2. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

All Logistic A/S er netop flyttet fra Kolding til TTC (Taulov Transport Center), hvor virksomheden er flyttet ind på Amerikavej 1.

All Logistic A/S er netop flyttet fra Kolding til TTC (Taulov Transport Center), hvor virksomheden er flyttet ind på Amerikavej 1.Virksomheden blev stiftet for et lille år siden, hvor det blot var indehaveren Jakob Oldenborg Pedersen, der var arbejdskraften. Siden har der været god vækst og nu er der ikke mindre end fire medarbejdere.

 

Logistikvirksomheden tilbyder totalløsninger til kunderne og løser transportopgaver af alle typer, ud af hele palletten, sø, luft, bane og vej. Det være sig ro/ro til hele Europa fra banespor i Fredericia, kurer- og luftfragtløsninger fra og til hele verden, og både ekspresleveringer samt standard forsendelser.

 

All Logistics A/S tilbyder også containerløsninger til hele verden, full load transport af pallevarer, bigbags, palletanke etc. i hele Skandinavien samt Europa, ligesom der er daglige trafikker til hele kontinentet. Endelig tilbyder All Logistcis A/S transport af stykgods i hele Skandinavien samt Europa.

All Logistics A/S er også stærke på transport af bulkprodukter som f.eks. pap, papir, metaller, plastik, biomasse, træ, etc. Selskabet har tilladelse til transport af affald i hele Skandinavien samt Tyskland, Benelux, UK og Italien, og transporterne udføres med moderne walking-floor trailere og tippeladskøretøjer.

 

Når valget er faldet på Taulov som den fremtidige base skyldes det ifølge Jakob Oldenborg Pedersen, ikke mindst den fantastiske beliggenhed både geografisk og i forhold til infrastrukturen.

 

Jakob Oldenborg Pedersen ses her på sit nye kontor, der ligger i TTC klos op af det nordlige motorvejsben på E20.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com