Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alpi indtager Sønderjylland

Søgeord:

8. oktober 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1487 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Speditionsfirma åbner afdeling i Padborg.

Med åbningen af den nye afdeling i Padborg styrker Alpi de nuværende trafikker på alle europæiske lande med en væsentlig udvidelse af aktiviteterne på markedet for full-loads.

 

Salgs- og marketingschef Søren Præst uddyber:

 

- Med den nye afdeling kan vi tilbyde både eksisterende og nye kunder endnu bedre muligheder for transport af full-loads indenfor Europas grænser. Derudover opruster vi til det stigende behov, som danske virksomheder har for tredjelands-forsendelser direkte fra fabrikker i Europa til kunder i andre europæiske lande.

 

-Det er en stor investering, men vi føler, at tidspunktet er rigtigt for os, hvis vi vil fortsætte udviklingen af vores biltrafikker indenfor Europa – og det kommer helt sikkert vores kunder til gode, udtaler Søren Præst.

 

Fjerde afdeling

Afdelingsleder i den nye Padborg-afdeling, Tom Otzen, glæder sig til de nye udfordringer:

 

-Det bliver spændende at komme i gang med at få sammenkørt den nye afdeling med de eksisterende afdelinger hos Alpi. Vi forventer at tilknytte 50 ekstra biler til afdelingen i løbet af året – og på sigt op til 100 biler.

 

Udover Tom Otzen er der ansat to nye medarbejdere i Padborg, nemlig Lars Johnsen og Allan Petersen. Tilsammen har de tre mere end 50 års erfaring indenfor speditions- og vognmandsbranchen. Så det er altså en erfaren trio, der skal udvikle den nye afdeling i Padborg.

 

Alpi har nu afdelinger i Herning, Greve, Odense og Padborg. I alt beskæftiger ALPI ca. 170 medarbejdere i Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com