Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alpi-stifter træder tilbage

19. april 2018  |  

Af Redaktionen

Ny direktør fra egne rækker.

 

Logistikvirksomheden Alpis stifter og administrerende direktør gennem 26 år, Niels Arne Markussen, har valgt at trække sig tilbage og i stedet give plads til nye kræfter på direktørposten.

 

Ifølge Alpi har bestyrelsen haft kendskab til Niels Arne Markussens tilbagetrækning i et stykke tid.

 

Bestyrelsesmedlem i Alpi, Edoardo Albini:

 

- Niels Arne Markussen har, siden opstarten i 1992, opbygget en virksomhed, der i dag tæller næsten 200 medarbejdere i Danmark. Han overdrager ledelsen efter et år, der har budt på både rekordoverskud samt indvielse af det splinternye domicil i Hammerum. Jeg har stor respekt for den præstation, Niels Arne har ydet igennem årene og glæder mig over, at han overlader den nye ledelse en virksomhed i absolut topform, siger Edoardo Albini.

Som afløser for Niels Arne Markussen er valget faldet på 52-årige Kjeld Thygesen, der per 1. maj overtager stillingen som administrerende direktør. Senest kommer Kjeld Thygesen fra stillingen som filialchef for Alpis afdeling i Greve og ansvarlig for selskabets skandinaviske markeder.

 

John Blæsbjerg fortsætter som administrerende direktør i Alpi Air & Sea, der varetager Alpis oversøiske aktiviteter.

- Kjeld Tygesen og John Blæsbjerg udgør fremadrettet direktionen, og herved sikres Alpis fortsatte udvikling med personer, der kender virksomhedens kultur og værdier, lyder det fra selskabet.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

860 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com