Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alsie Express søger partnere

Søgeord:

20. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2300 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Mandag kom Alsie Express på vingerne og er begyndt at beflyve ruten mellem Sønderborg og København fem gange på hverdage, to gange på lørdage og to gange om søndagen i skarp konkurrence med den eksisterende operatør på ruten, Danish Air Transport.

Mandag kom Alsie Express på vingerne og er begyndt at beflyve ruten mellem Sønderborg og København fem gange på hverdage, to gange på lørdage og to gange om søndagen i skarp konkurrence med den eksisterende operatør på ruten, Danish Air Transport.Med premieren vel overstået går arbejdet nu i gang med at finde såkaldte interline-partnere, der skal gøre det muligt for passagererne at checke deres bagage ind hele vejen fra Sønderborg til slutdestinationen eller den anden vej.

 

DAT har allerede en interline-aftale med SAS, der gør det muligt for passagererne at checke bagagen ind hele vejen til slutdestinationen, hvis man flyver videre fra København med SAS. Kufferten ryger automatisk fra det ene selskabs fly til det andet selskabs fly i København uden at den rejsende skal gøre noget.

Hos Alsie Express er man konkret i kontakt med to større flyselskaber, der flyver fra København.

 

-De to luftfartsselskaber vi forhandler med, er ikke de mest naturlige samarbejdspartnere. Men det gælder om at få hul på bylden. Når de første interline-aftaler er etableret, så vil flere forhåbentlig følge efter, siger direktør Henrik Therkelsen fra Air Alsie til check-in.dk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com