Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alsie Express svagt fra start

Søgeord:

25. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2330 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danish Air Transport trak sig sejrrigt ud af den første uges dyst med nystartede Alsie Express på ruten mellem Sønderborg og København.

Danish Air Transport trak sig sejrrigt ud af den første uges dyst med nystartede Alsie Express på ruten mellem Sønderborg og København.Således fløj 621 passagerer i sidste uge med Danish Air Transports hvide, grønne og røde SAAB A340-turboprop maskine. Det skriver check-in.dk.

 

I den anden lejr fandt 467 betalende passagerer vej til Alsie Express’ letgenkendelige matsorte ATR72-500 fly. Passagertallene skal ses i lyset af at Alsie Express har bakset med at få sit reservationssystem på plads, mens Danish Air Transport har systemerne på plads. På den baggrund er det ikke dårligt gået af Alsie Express kun at have omkring 150 passagerer færre end konkurrenten.

 

Danish Air Transport (DAT) har de seneste måneder i gennemsnit transporteret omkring 750 passagerer om ugen. Den første uge med to selskaber på ruten har således betydet en tilbagegang for DAT på mellem 100 og 150 passagerer.

Den første uges passagertal viser også, at det samlede antal flyrejsende mellem København og Sønderborg er steget markant fra de gennemsnitlige 750 til tilsammen knap 1100 passagerer hos de to selskaber. Flere har altså valgt flyet frem for bilen eller toget, på grund af at der nu er kommet to konkurrerende selskaber på ruten.

 

-Det bekræfter os i at der er et uopdyrket potentiale for at få bil- og togrejsende over i flyet, siger direktør Henrik Therkelsen fra Air Alsie, der ejer Alsie Express.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com