Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Alt for svært at finde dygtige mekanikere

Søgeord:

27. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Der er travlt hos Truckcenter Midtjylland, der ligger i Hjøllund ud til hovedvej 13.

Der er travlt hos Truckcenter Midtjylland, der ligger i Hjøllund ud til hovedvej 13.Derfor har virksomheden besluttet at oprettet to nye mekanikerstillinger, som værkfører Henrik Mogensen nu igennem flere måneder forgæves har forsøgt at besætte.

 

- Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert, så det vil være synd at sige, at det er let at finde erfarne mekanikere her i det midtjyske, siger værkføreren.

 

Ifølge ham er truckcentret inde i en positiv udvikling med en pæn tilgang af nye kunder, hvilket har skabt behovet for ekstra hænder.

Erfaring ønskes

-Jeg skal bruge et par erfarne lastvogns- eller busmekanikere, som arbejder selvstændigt og effektivt med strøm og motorer på forskellige bilmærker. En af folkene kunne også være en dygtig trailermekaniker, der har erfaring med ABS og EBS, og som både kan klare reparation, klargøring til syn og mindre opbygningsopgaver, forklarer Henrik Mogensen.

-Der kommer kun ganske få ansøgninger, og de flestes kvalifikationer lever ikke op til vores grundlæggende krav. At være mekaniker her er et meget selvstændigt job. Derfor er det vigtigt med solid erfaring. Ellers bliver tidsforbruget for stort eller fejlprocenten for høj, og så kan vi ikke fastholde den høje kundetilfredshed, siger værkføreren.

Ikke besværligt

Ud over den generelle knaphed på lastvognsmekanikere i Midtjylland har han en mistanke om, at arbejdspladsens beliggenhed i Hjøllund spiller ind på den manglende interesse for de to stillinger.

 

- Nogle tror måske, at køretiden hertil er voldsomt lang. Men vi ligger jo direkte ud til hovedvej 13 og tæt på den nye motorvej, så det er hurtigt og nemt at komme hertil fra både Silkeborg, Ikast og Herning. Det tager faktisk ikke meget længere end at køre igennem Silkeborg. Selv fra Viborg og Horsens skal man kun bruge en halv times tid på at køre herud, slutter Henrik Mogensen.

Truckcenter A/S servicerer og reparerer lastvogne, busser, trailere og entreprenørmateriel af alle mærker.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com